Egyéb

Baba,- gyermek,- családi fotózás Budapesten, általános tudnivalók, információk

  1. Előkészületek, érkezés
  • Ha még nem választottál háttere(ke)t, kérlek tedd meg és küldd el nekem a választott háttér számát, nevét.
  • Ruhát érdemes a kiválasztott háttérhez illőt választani vagy a stúdió ruhakészletéből, vagy hozhattok Ti is ruhákat

Ha saját ruhában történik a fotózás, érdemes a gyerekeket abba öltöztetni eleve, így egy öltözködést megspórolunk

  • Ha betegség, vagy egyéb okból kifolyólag nem tudtok eljönni a fotózásra, kérlek, időben mondjátok le és próbáljunk mihamarább pótidőpontot egyeztetni. Nem kérek a fotózásokra előleget, mert megtisztellek bizalmammal, ahogy Te is megtisztelsz engem a bizalmaddal.
  • Kérlek, a fotózásra pontosan próbáljatok érkezni. Tudom, hogy sokszor kiszámíthatatlan a forgalom, de sok esetben előttetek és utánatok is jönnek fotózásra, így a pontos érkezést és pontos távozást be kell tartanom. Ha nem a Ti „hibátokból” kifolyólag kezdünk késve, mindig ugyanannyi idővel tovább is tartom a fotózást.

Karácsonyi időszakban meglehet, hogy néhány percet várakozni kell, előre is elnézést kérek emiatt és köszönöm a türelmeteket!

 

  1. A fotózás menete
  • Minden fotózásnál igyekszem az oldott, feszengés mentes hangulatot biztosítani. Ehhez segítségemre van sok-sok játék, fotós kellék. Ha van a gyermeketeknek kedvenc játéka, hozzátok el, sokszor jól jön kedvcsinálónak, ha esetleg meg van illetődve a gyerkőc.
  • Érdemes a gyermeknek kis kekszet, vizet, vagy bármilyen nem ragadós-ragacsozós innivalót és ennivalót hozni, ha esetleg megéhezne, megszomjazna. (kérlek, hogy ne csokit, kubut és egyéb maszatolós enni-innivalót hozzatok, amennyiben lehetséges, hogy minél kevésbé történhessen „baleset” ruhaösszekenéssel, egyebekkel)
  • A fotózás során időközönként visszanézzük a fotókat, hogy lássátok és esetlegesen ismételni tudjunk egy-egy beállítást, ha nem sikerült.
  • Ez egy csapatmunka, mindig mondom. Néha nem elég, ha csak én bohóckodom, viccelődö Szükség van a ti együttműködésetekre is, a kreatív helyzetmegoldásokra, a Ti humorotokra, hisz ti ismeritek legjobban gyermeketeket, gyermekeiteket. Mindenki szeretné, hogy vidám, mosolygós képek is szülessenek, tegyünk együtt érte!
  1. Fizetés, utómunka
  • A fizetés minden esetben helyszínen készpénzzel lehetséges. Kérlek Benneteket, hogy a fotócsomag árát kiszámolva hozzátok magatokkal, mert nincs mindig nálam elegendő váltópénz.

Amennyiben szeretnél plusz fotókat utánrendelni, mert úgy gondolod többet szeretnél, mint amennyi a fotócsomagban van, ezek árát utólag átutalással lehet fizetni. (800 ft/db)

  • A fotózás után 1-2 nappal küldöm Nektek a vízjeles kiválogatott fotókat, melyekből kiválaszthatjátok a retusálásra szánt fotó (Természetesen a kész fotókon nem lesz rajta majd a logóm).
  • Kérlek Benneteket, hogy minél hamarabb küldjétek vissza azoknak a fotóknak a számait, melyet utómunkáztatni szeretnétek. Rengeteg fotózásom van, csak úgy tudom tartani a határidőket, ha Ti is időben leadjátok a rendelé
  • Örök kérdés: retusálatlan nyers fotókat megkapjuk? A válaszom: nem. A fotócsomag ára az utómunkázott fényképekre vonatkozik. Egy festő sem ad el félkész festményt, nem eszünk éretlen gyümölcsöt és még sorolhatnám. Szeretnék profi fotókat átadni Nektek és nem szeretnék ebben a témában magyarázkodni. Köszönöm a megértést!
  • A kész fotókat digitális formában fogom Nektek átküldeni nagy felbontásban, melyből jó minőségű képeket, naptárat, vászonfotót, stb… tudtok majd előhívni.

Szeretettel várlak Benneteket a fotózásra!

 

2 thoughts on “Baba,- gyermek,- családi fotózás Budapesten, általános tudnivalók, információk

  1. Én a pici lányommal már másodszorra voltam fotózáson. Csak ajánlani tudom. Remek képeket kaptam a kis tündérkémről. Remek hátterek, ruhák jó hangulat??

  2. Sziasztok,
    mi 7 hónapos kisfiúnkkal érkeztünk karácsonyi fotózásra. A kicsit sajnos fel kellett ébreszteni, ezért mikor megérkezünk kicsit illetődött volt, de rövid időn belül oldódott a hangulat és mosolygós képek születtek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, jó hangulatú fotózás vár mindenkire, szuper kellékekkel és egy nagyon aranyos egyben profi fotóssal 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük