Rólam

1982-ben születtem Budapesten, jelenleg is itt élek családommal, három gyermek édesanyja vagyok. Gyógypedagógus, mozgásterapeuta diplomámat 2006-ban szereztem. Jelenleg GYED-en vagyok, kismamatornát, baba-mama tornát tartottam; kismama, baba-mama klubot vezettem; babahordozási tanácsadóként dolgoztam; gyermekek fejlesztésével foglalkoztam, melyek által még közelebb kerülhettem a családokhoz és tanulhattunk egymástól.

Gyerekkoromtól kezdve szerettem az alkotó tevékenységeket, a kreatív hobbikat, szívesen rajzoltam, festettem, majd fotóztam.

Szeretem a szépséget meglátni, megtervezni és megalkotni.

 

 

Rólam írták:

“Újszülött fotózáson jártunk Borinál.Kedves,figyelmes és profi A10 napos kisfiam volt a főnök.Ahogy,amikor neki kényelmes volt úgy készültek a képek.Nem sürgetett,sőt!Maximálissan mama-baba barát nem csak a környezet Jó szívvel ajánlom mindenkinek” (Sz.F. Tünde)

“Maximálisan elégedettek vagyunk a fotókkal, a studióban rengeteg kelléket lehetett használni, így sikerült egy másfél éves baba figyelmét is lekötni és remek fotók készültek. Bori profin irányította a fotózást, kislányunk egyből feloldódott a fényképezés során.Karácsonyi fotózáson vettünk részt november közepén, azt gondoltuk hogy majd decemberben lesz eredménye, de egy hét múlva már meg is kaptuk a képeket.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Bori fotóit.” (Sz. Adrienn)

“Mi újszülött fotózáson jártunk Borinál. Remek hangulatba telt és szuper képek készültek a kis szemem fényéről. A későbbiekbe is igénybe fogjuk venni a szolgáltatást. Még egyszer ezer hála és köszönet a képekért.”
(F.M.Fruzsina)

“Családi fotózáson voltunk Borinál 2 éves kisfiunkkal. Nagyszerű élmény volt neki is! Széles mosollyal fogadta, amikor meglátta a kedvenc játékaival készült képeket. 😊 Köszönjük! (A.Krisztina)

“Nagyon szépen köszönjük a családi képeket. Nehéz volt választani a sok szebbnél szebb háttér és kiegészítő között. Ilyen különlegeseket még sose láttam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kívánom,hogy teljesedj ki ebben a szakmában, mert nagyon jó érzéked van hozzá.” (L.Henriett)

“Újszülött fotózás volt. Gyönyörű képek készültek. Legközelebb is Borifoto-t kérünk.” (K. Roland)

“Köszönjük, Bori a fotózást! Bárkinek szívesen ajánlom, hogy hívjon, írjon, kérjen időpontot, és menjen Hozzád fotózásra! Jó szakember, jó hangulat, profi képek! Mi tuti, hogy fogunk még menni!” (F.Blanka)

“Köszönet Borika a csodás fotókért!
Felkészültséged garancia arra, hogy a legjobbat nyújtsd a munkád során. Közvetlen természeted hozzájárult a jó hangulatú kreatív fotózáshoz és ez visszaköszönt a képeken is! A különleges háttér egyedivé tette a képeket, folytassuk a sorozatot” (K.Kata)

“Nagyon segítőkész és türelmes volt a fotózáson. (Sz.János)

“Karácsonyi családi fotózáson jártunk Borinál, ahol vidám hangulatban repült el az egy óra. Kellemesen éreztük magunkat, ennek eredményeként remek képek készültek. Ezúton is még egyszer köszönjük!” (G. Gréta)

“Családi fotózáson voltunk Borinál örökmozgó kisfiammal. Bori ért a gyerekek nyelvén így jól sikerült a fotózás, szuper képeket kaptunk (S.-K. Gabriella)

“Karácsonyi fotózáson jártunk Borinál. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás és a képek magukért beszélnek. Ezúton is köszönjük neked!” (V.-B. Krisztina)

“Borinál karácsonyi fotózáson voltunk!
Nagyon élveztük a négy hónapos kislányunkkal együtt!!
Rugalmas, segítőkész és nagyon ért a gyerekekhez!
Köszönjük szépen még egyszer!” (K. Johanna)

“Családi fotózáson voltunk. Bori nagyon kedves, jól éreztük magunkat. és köszönjük a csodás képeket!” (J.-F. Lilla)

“Mai nap voltunk 3 gyerkőccel családi fotózáson 3 éves 18 hónapos és 5 hónapos figyelmét ugyan ugy felkeltette Bori türelmes,kedves,figyelmes.
Csak is öt ajánljuk!!
Máskor is csak hozzá fogunk menni.
Köszönjük szépen” (Sz. Niki)

“Családi fotózáson voltunk Borinál két éves kisfiammal aki képtelen megülni egy pillanatra, de Borinak mégis csodás fotókat sikerült készítenie! Csak ajánlani tudom” (K.-G.Marianna)

“Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, gyönyörű képek készültek. Pattogósan, gyorsan, irányítottan zajlott a fotózás. Fel óránk volt meg is belefért az időbe a gyerekeknek egy kis pihi, játék. Ajánlom mindenkinek!” (I. Adrienn)