Rólam

1982-ben születtem Budapesten, jelenleg is itt élek családommal, három gyermek édesanyja vagyok. Gyógypedagógus, mozgásterapeuta diplomámat 2006-ban szereztem. Kismamatornát, baba-mama tornát tartottam; kismama, baba-mama klubot vezettem; babahordozási tanácsadóként is dolgoztam; gyermekek fejlesztésével jelenleg is foglalkozom. Mindezek által még közelebb kerülhettem a kismamákhoz, babákhoz, gyermekekhez, családokhoz és tanulhattunk egymástól.

Gyerekkoromtól kezdve szerettem az alkotó tevékenységeket, a kreatív hobbikat, szívesen rajzoltam, festettem, majd fotóztam. Fotográfus és fotótermék kereskedő OKJ tanfolyamot amiatt végeztem el, hogy a hobbim hivatássá fejlődhessen.

Az életem a fotózás nélkül már nem tudom elképzelni, mind az előkészületeket (hátterek, ruhák, kellékek, kiegészítők utáni kutakodás, összhangba hozásuk), mind az aktív fotózást, mind pedig az utómunka részét is egyaránt szeretem. Prémium minőségű kellékeket használok és hazai kézműves termékekkel dolgozom (újszülött ruhák, fejpántok, szettek, fából készült kellékek, kismama ruhák, …)

Minden fotózásnál segítek, amiben tudok, szeretem altatgatni, ringatni, pelusozni, öltöztetni a babácskákat; szívesen játszom, bohóckodom a gyerekekkel; segítek a megfelelő pózok megtalálásában és az esetleges kezdeti megilletődést feloldani.

Szívesen fogadom, ha konkrét elképzeléssel jöttök a fotózásra pl.a beállításokkal, pózokkal, hangulatokkal kapcsolatban, de nagyon szeretem a spontán pillanatokat is.

Szeretem a szépséget meglátni, megtervezni és megalkotni.

 

Rólam írtátok:

“Újszülött fotózáson jártunk Borinál.Kedves,figyelmes és profi A10 napos kisfiam volt a főnök.Ahogy,amikor neki kényelmes volt úgy készültek a képek.Nem sürgetett,sőt! Maximálisan mama-baba barát nem csak a környezet Jó szívvel ajánlom mindenkinek” (Sz.F. Tünde)

“Bori ‘világítós’ emberke.Így hívom azokat, akik melegséget visznek a világba. Most képzeld el, hogy a babádat fotózza.Úgy bánik majd vele, mintha a saját édesgyermeke volna.” (N.-J.Petra)

“Nagyon jó élmény volt a fotózás, örülök, hogy felkértük Borit a fotók elkészítésére, bántam volna, ha nem örökítjük meg a kis Törpénket pár hetesen.  Pici aggodalom volt bennem, hogy vajon eltudjuk-e pont arra az időre altatni, hogy készüljenek szuper cuki képek, de hála Borinak ezt bátran rábízhattam, nagyon ért a babákhoz, türelmes volt és a végeredmény magáért beszél. Nagyon szép pillanatokat kapott el..Szuper jó kellékek vannak fiúknak-lányoknak egyaránt. Egyszóval maximális elégedettséggel fogom újra keresni.” (I. R.Alexandra)

“Maximálisan meg voltunk elégedve Borival. A 11 hónapos ikreinkkel voltunk nála szülinapi fotózáson, szuper kedves, türelmes. A gyerkőcök is megtalálták vele a közös hangot. Nagyon jó ötletei voltak, sok-sok kellék közül lehetett választani. Csak ajánlani tudom mindenkinek.” (S.Renáta)

“Nagyon jól éreztük magunkat a fotózás alatt!Bori remekül bánt a kisfiúnkkal és szuper fotókat készített! Egy örök élményt kaptunk!, amit nagyon köszönünk!” (F.Klaudia)

“Újszülött fotózáson jártunk itt. Nagyon türelmes, maximalista, kedves volt Bori és gyönyörű képeket kaptunk. Ajánlom mindenkinek!” (S.Andrea)

“Bori egy csoda,ahogyan az általa készített képek is! A gyerekekkel azonnal megtalálja a közös hangot,egy élmény vele a fotózás!” (S.Zsuzsa)

“Legjobb döntésünk volt, hogy Borit választottuk. Csodálatos képek készültek a mi kis kincsünkről, amivel örök emléket adott nekünk. Emberileg is nagyon szimpatikus, kedves,türelmes és végig profizmussal kezelte a pár hetes babánkat, mély meghatottság járt át a fotózáson. Kisfiúnk tetszését azzal fejezte ki, hogy végig aludta. Lelkiismeretes munkáját nagyon köszönjük!” (Czinkota-D. Szilvia)

“A mi babánk nagyobb volt,mint az ajánlott 2 hetes kor ezért picit féltünk lesznek e jó képek el tudjuk e altatni stb. Bori személyisége is már nyugtatóan hat ami segít a légkör megteremtésében. A végére el kellett engednünk pár fotót a nyersekből olyan jók lettek! Köszönjük szépen a kiváló munkát!” (V.-W.Diána)

“Maximálisan meg voltunk elégedve Borival. Hálásak vagyunk neki, profi munkát végzett, végtelenül kedves, segítőkész és türelmes. Rengeteg kellékekkel, kiegészítővel van felszerelkezve. Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon jó élmény volt számunkra!” (Sz.U.Gyöngyi)

“Újszülött fotózáson járt nálunk Bori, akire teljesen ismeretlenül bukkantam a neten. Kislányunkat végtelen kedvességgel és türelemmel ringatta álomba, hogy tündéri képek készülhessenek róla. Ajánlani tudom mindenkinek!” (K.Beatrix)

“Kismama/családi fotózáson voltunk Borinál.
Végtelen türelmes és segítőkész volt végig a fotózáson.A stúdió is remekül felszerelt még a kisgyermekek számára is.Szuper képeket kaptunk.
Csak ajánlani tudjuk aki profi fotóst szeretne.
Köszönjük Bori” (V.Anikó)
“Rengeteg kedvességet, remek hangulatú karácsonyi fotókat kaptunk. Örömmel ajánlom Borit, nagyon ügyes és gyors. Nagyon jó élményekkel távoztunk és legközelebb is csak is őt választjuk családi és karácsonyi fotózásra.” (H.Regina Kinga)
“Egy nagyon jó hangulatú karácsonyi fotózáson voltunk Borinál. Látszik, hogy imádja a gyerekeket ? Csodaszép képek lettek. Köszönjük!
Szívből ajánlom mindenkinek.”(B.M Alexandra)

“Karácsonyi fotózáson jártunk Borinál egy hónappal ezelőtt. Mi voltunk nála idén az elsők. ? A 6 hónapos “kisbabám” végig mosolygott és pózolt, mivel Bori nem csak kattingatott, hanem a kamera mögött még szórakoztatta is. Nagyon jó képek születtek! ? Jövőre ismétlés!” (M.R Anett)

“Több választható háttér és kellék áll rendelkezésre, a fotós jó ízléssel megáldott, így szépeket ajánl. Időpont egyeztetés gördülékeny és gyorsan megkaptuk a képeket is.” (D.Nóri)

“Kismama fotózáson voltunk Borinál és nagyon profin irányított minket, nagyon hamar elrepült a 2 óra, felszabadult hangulatban és csodálatosan szép képek születtek!  Mindenkinek csak ajánlani tudom!” (Sz.-K.Renáta)

“Bori nagyon kedves, segítőkész.Kismama fotózáson jártunk. Nagyon élveztük minden percét . Köszönjük hogy megörökítetted nekünk.” (S.Vivien)

“Borinál kismama fotózáson voltunk a férjemmel. Szuper jó hangulatban telt, tündéri fotós. reméljük a babafotózáson újra találkozunk, hogy a kislányunkról is szuper képek születhessenek az első hetekben.” (F.-F. Orsolya)

“Bori tündéri, és nagyon jó a légkör, a 4 hónapos kisfiunk nyűgösködés nélkül végigbírta a fotózást Változatos kellék és háttér választék, jó kommunikáció. Köszönjük a fotózást!” (W.-K. Tímea)

“Karácsonyi fotózáson voltunk Borinál, aki hihetetlenül kedves, barátságos, türelmes és nagyon ért a gyerekek nyelvén. Kiváló fotós, gyönyörű képeket készített, pedig kislányunk az elején nem volt együttműködő, de a végére ő is feloldódott. A sok szuper kiegészítőnek mindkét gyerkőcünk nagyon örült. Csak ajánlani tudom, mi még biztosan visszatérünk!” (J.Sz.Orsolya)

“Karácsonyi fotózáson voltunk Borinál, csodás képeivel elvarázsoltunk mindenkit. Az első pillanattól jó hangulat volt a fotózáson, a kicsi is és mi is nagyon élveztük. Bori végig segített nekünk, babánkkal is úgy bánt, mintha már többször is találkoztunk volna. Köszönjük még egyszer ezt az élményt. Szuper élménnyel, hangulattal és ajándékkal lettünk gazdagabbak.” (B. Regina)

“Hihetetlenül kedves, barátságos, türelmes Bori és nem utolsó sorban nagyon ért gyerekek nyelvén, amellett, hogy nagyon jó fotós! Az utómunkák során is nagyon együttműködő! Csak ajánlani tudom!” (C. Éva)

“Bori nagyon kedves volt az egész fotózás alatt így a kisfiam is hamar megbarátkozott vele. Kicsit tartottam, hogy az örökmozgó 11 hónaposom hogy fogja bírni, de hamar megnyugodtam, hogy a legjobb kezek között vagyunk, hiszen a fényképészünk nagyon jól ért a gyerekek nyelvén.
Nagyon jól éreztük magunkat! Jövünk máskor is!” (P. Katalin)

“Bori nagyon türelmes volt az egyáltalán nem együttműködő gyerekeinkkel, mikor karácsonyi fotózáson jártunk nála Rengeteg szuper kiegészítője van és csodálatos képek születtek. köszönjük, biztosan visszatérünk még!” (H.H. Katalin)

“Kismama fotózáson jártunk. Bori nagyon kedves, aranyos, mosolygós, segítőkész. Kaptunk kellékeket, előzetes megbeszélés alapján ment minden. Jó hangulatban telt a fotózás.” (V. Krisztina)

“Bori nagyon kedves volt mind az előzetes egyeztetések, mind a fotózás során is. Rengeteg kellék közül választhattunk, szuper képek születtek. Azóta is emlegeti kisfiam Borit, biztos vagyok benne, hogy máskor is őt fogjuk választani.” (Sz.Judit)

“2,5 hónapos kislányunkkal voltunk Borinál fotózáson. Mint minden szülő mi is tartottunk hogy minden rendben legyen és kislányunk is jól bírja a fotózást. Bori nagyon kedvesen, segítőkész állt hozzánk . Jobbnál- jobb ötletei voltak . Nem kellett feszélyezve érezni magunkat ami valljuk be nagyon nagy megkönnyebbülés. Nagyon jók lettek a képek amiért nagyon hálásak vagyunk neki és a késöbbiekben is őt választjuk.
Köszönjük Bori!” (O.Adrienn)

“Iker fiaim 1 éves szülinapja alkalmából látogattuk meg Borit. Az első pillanattól segítő kész volt. Nem volt mindig egyszerű a fiúkkal, de úgy éreztem, h abban a pillanatban két anyukájuk van. Szuperül éreztük magunkat! Ha a fiúk nagyobbak lesznek és türelmesebbek biztos, h visszamegyünk még.” (F.Krisztina)

“Élveztük minden percét. Annyira együtt tudtunk működni hogy észre sem vettük,milyen gyorsan el szaladt az idő. Biztosan fogunk még menni, egy élmény volt” (R.Brigitta)

“Igazán kedves és rugalmas fotós, a gyerekek neki köszönhetően végig bírták a fotózást, jó hangulatban telt az egész. Bori a különleges kéréseinket is teljesítette. Csak ajánlani tudjuk őt!!” (S. Antal)

“Véletlen találtam Borira, aminek nagyon örülök! Már a telefon beszélgetésünk alkalmával kiderült számomra, hogy egy tünemény! Segítőkész, odafigyel minden apró kérésre, kívánságra, mindent meg lehet Vele beszélni!
Nagyon vártam már a fotózást, ami igazi családias hangulatban telt. Párom nem szeret fotózkodni, Borinál viszont felszabadult volt, nem feszengett, görcsölt, aminek nagyon örültem.
A képeken önmagunk vagyunk, nem mesterkélt, 100%-ig beállított, mű képeket kaptunk, amiért hálásak vagyunk!
Borit szívből ajánlom mindenkinek! Olyan gyorsan eltelt az az egy óra, h észre sem vettük!” (M.H.Kata)

“Családi fotózáson jártunk Borinál és minden percet élveztük. A babánk 1 éves volt és a családot is összehívtuk így nem volt egyszerű dolga. De ő mindent nagyon profin, türelmesen kezelt. Segítőkesz, a külön műterembe hozott kellékeket, ruhákat h több mindenből tudjunk választani. Nagyon jó hangulatba zajlott a fotózás. Kedves, mosolygós akit bárkinek meleg szívvel tudok ajánlani. A pici is nagyon elvezte.
Szeretnénk köszönetet mondani a csodás kepekert, a profi utómunkáért és a szuper élményért a fotózás közben.” (M.J.Boglárka)

“Kismama fotózáson jártunk Borinál, nagyon izgultam, ugyanis nem igazán szeretek fotózkodni. Borival az első pillanatban megtaláltuk a közös hangot. Nem éreztem magam feszélyezve, élveztem a fotózás minden pillanatát. Boriban egy nagyon kedves, türelmes, lelkiismeretes, ötletgazdag embert ismertünk meg. Köszönjük az életre szóló élményt!” (D.-V. Viktória)

“Borinál kismama fotózáson jártunk.
Figyelmes, kedves és türelmes, szívből ajánlom:-)
Jó hangulatban telt a fotózás és csodaszép ruhákat és kiegészítőket hozott:-) A végeredmény pedig szuper jó képek!:-)
Nagyon szépen köszönjük!” (D. Nikolett)

“Első alkalommal (de nem utoljára! ) fotózta a gyermekeimet Bori. Bori kedves, nyugodt kisugárzása hamar átragad minden gyermekre, ezáltal még az idegen környezet/díszlet is hamar pozitív hatással lesz a kicsikre és nagyokra egyaránt. Csodaszép képeket kaptunk, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek” (L. Andi)

“Boritól egy életreszóló ajándékot kaptam. Egy olyan élményt, ahol feszengés nélkül lehettem büszke egy olyan állapotra, amit lehet, hogy utoljára élhetek át ebben az életben. Ő egy olyan személy, akinek a jelenlétében az első perctől felszabadult voltam, és félszavakból is megértettük egymást. Ha megszületik a pici, biztos, hogy Borit választom a családi fotózásunkra is” (R. Eszter)

“Kedves Bori! Örülök, hogy rád találtunk a baba- mama klub segítségével! Hosszú idő óta nem találkoztam ilyen lelkiismeretes és kiváló fotóssal, aki a részletekig belemenően odateszi magát, egy igazi varázslatos hangulatot teremtve. Nagyon jól éreztük magunkat Zsófival a fotózáson, és nagyon szépen köszönjük a csodás képeket! Elképesztően jók lettek” (Sz. Erzsébet)

“Kétszer jártunk már Borinál! Gyönyörű képeket készít! Türelmes és nagyon ért a gyerekek “nyelvén”! Csak ajánlani tudom!” (J. Gáborné)

“Imádtam a fotózást a fiammal együtt, nagyon kedves,segítőkész és persze szuper fotós.köszönjük a fantasztikus képeket!” (M. Krisztina)

“Bori bámulatosan jó felvételeket készített baba-mama klubunkban. A fotókkal, utómunkálatokkal minden anyuka meg volt elégedve, ami nagyon nagy szó, hiszen mi anyák nagyon kritikusak tudunk lenni, ha gyermekeinkről van szó. Köszönjük Bori!” (N.-S. Patrícia)

“Kedves Bori! Köszönjük, hogy megörökítetted ezt a fontos periódust az életünkben! – Flórián-Matiz család

Bori a 14 napos kisfiúnkat fotózta. Nagyon cuki képek lettek. Bori nagyon kedves, rugalmas, családbarát és baba-centrikus. A fotózás az otthonunkban történt, nagyon nyugodt körülmények között. Bori nagyon felkészült volt, mindenféle kiegészítővel érkezett. Még egyszer köszönjük a lelkes és lelkiismeretes munkát!”

“Köszönjük Bori, h eljöttél hozzánk és elkészítetted Péter első szupifotóit. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, Peti egyszer sem sírt közben. Nincs mese, van érzéked a babákhoz is” (V.-Sz.Katalin)

“Családi és kismama fotózáson jártunk Borinál, ahol a 2 és fél éves kislányunk is remekül érezte magát. A 2 órás fotózás könnyed, klassz hangulatban telt, jól éreztük magunkat. A végeredmény pedig: jobbnál jobb fotók! Köszönjük Bori!” (P.-K. Ilona)

“Bori Nagyon kedves és kreatív volt a fotózás során ! Nem csak mi , de még a 9 napos Babánk is élvezte! Nagyon megvagyunk elégedve a Fotókkal “ (Sz.-F.Judit)

“Kislányunk 1 éves szülinapi fotóit készítette Bori. Nagyon kedves, türelmes, mosolygós. Szofi rögtön megbarátkozott vele. Tartottam attól, hogy hogyan fogja tudni lekötni egy 1 éves figyelmet, de szuperül sikerült Köszönjük szépen a csodás fotókat” (G.-Sz.Alexandra)

“Borinál jártunk újszülött fotózáson az éppen 1 hetes Nimróddal. Nagyon közvetlen, barátságos látszik, hogy ért a gyerekekhez. Nagyon szimpatikus volt, hogy késésünk ellenére sem volt morcos. Nagyon rugalmas volt! A képek remekül sikerültek és -amennyire egy újszülöttől elvárható- Nimród is egész jól tűrte a modellkedést. Bori nem ígért gyors munkát mert rengeteg felkérése van, ehhez képest KÉT(!) nap múlva már küldött képeket nekünk és nem is akármilyeneket! Köszönjük, hogy megörökítetted Nimót egy hetesen, egy fantasztikus élmény volt számunkra és büszkén mutogatjuk a képeket a családnak, ismerősöknek!” (B.Edina)

“Maximálisan elégedettek vagyunk a fotókkal, a stúdióban rengeteg kelléket lehetett használni, így sikerült egy másfél éves baba figyelmét is lekötni és remek fotók készültek. Bori profin irányította a fotózást, kislányunk egyből feloldódott a fényképezés során.Karácsonyi fotózáson vettünk részt november közepén, azt gondoltuk hogy majd decemberben lesz eredménye, de egy hét múlva már meg is kaptuk a képeket.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Bori fotóit.” (Sz. Adrienn)

“Mi újszülött fotózáson jártunk Borinál. Remek hangulatba telt és szuper képek készültek a kis szemem fényéről. A későbbiekbe is igénybe fogjuk venni a szolgáltatást. Még egyszer ezer hála és köszönet a képekért.”
(F.M.Fruzsina)

“Családi fotózáson voltunk Borinál 2 éves kisfiunkkal. Nagyszerű élmény volt neki is! Széles mosollyal fogadta, amikor meglátta a kedvenc játékaival készült képeket. Köszönjük! (A.Krisztina)

“Nagyon szépen köszönjük a családi képeket. Nehéz volt választani a sok szebbnél szebb háttér és kiegészítő között. Ilyen különlegeseket még sose láttam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kívánom,hogy teljesedj ki ebben a szakmában, mert nagyon jó érzéked van hozzá.” (L.Henriett)

“Újszülött fotózás volt. Gyönyörű képek készültek. Legközelebb is Borifoto-t kérünk.” (K. Roland)

“Köszönjük, Bori a fotózást! Bárkinek szívesen ajánlom, hogy hívjon, írjon, kérjen időpontot, és menjen Hozzád fotózásra! Jó szakember, jó hangulat, profi képek! Mi tuti, hogy fogunk még menni!” (F.Blanka)

“Köszönet Borika a csodás fotókért!
Felkészültséged garancia arra, hogy a legjobbat nyújtsd a munkád során. Közvetlen természeted hozzájárult a jó hangulatú kreatív fotózáshoz és ez visszaköszönt a képeken is! A különleges háttér egyedivé tette a képeket, folytassuk a sorozatot” (K.Kata)

“Nagyon segítőkész és türelmes volt a fotózáson. (Sz.János)

“Karácsonyi családi fotózáson jártunk Borinál, ahol vidám hangulatban repült el az egy óra. Kellemesen éreztük magunkat, ennek eredményeként remek képek készültek. Ezúton is még egyszer köszönjük!” (G. Gréta)

“Családi fotózáson voltunk Borinál örökmozgó kisfiammal. Bori ért a gyerekek nyelvén így jól sikerült a fotózás, szuper képeket kaptunk (S.-K. Gabriella)

“Karácsonyi fotózáson jártunk Borinál. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás és a képek magukért beszélnek. Ezúton is köszönjük neked!” (V.-B. Krisztina)

“Borinál karácsonyi fotózáson voltunk!
Nagyon élveztük a négy hónapos kislányunkkal együtt!!
Rugalmas, segítőkész és nagyon ért a gyerekekhez!
Köszönjük szépen még egyszer!” (K. Johanna)

“Családi fotózáson voltunk. Bori nagyon kedves, jól éreztük magunkat. és köszönjük a csodás képeket!” (J.-F. Lilla)

“Mai nap voltunk 3 gyerkőccel családi fotózáson 3 éves 18 hónapos és 5 hónapos figyelmét ugyan ugy felkeltette Bori türelmes,kedves,figyelmes.
Csak is öt ajánljuk!!
Máskor is csak hozzá fogunk menni.
Köszönjük szépen”  (Sz. Niki)

“Családi fotózáson voltunk Borinál két éves kisfiammal aki képtelen megülni egy pillanatra, de Borinak mégis csodás fotókat sikerült készítenie! Csak ajánlani tudom” (K.-G.Marianna)

“Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, gyönyörű képek készültek. Pattogósan, gyorsan, irányítottan zajlott a fotózás. Fel óránk volt meg is belefért az időbe a gyerekeknek egy kis pihi, játék. Ajánlom mindenkinek!” (I. Adrienn)

 

babafotózás, kismama, fotózás, újszülött, családfotózás, Budapest