Szabadtéri, kültéri fotózás

A szabadtéri, kültéri fotózás az egyik legkedveltebb fotózás mind a kismama-és családi fotók, mind a baba- gyermekfotók elkészítésében.

A természetes fények, a nagyobb mozgástér és a csodás környezet hozzásegít ahhoz, hogy vidám, feszengésmentes, felszabadult hangulatban álomszép fotók születhessenek. Általában a reggeli, vagy a késő délutáni órákat szoktam javasolni, mert ekkor a legszebbek a fényviszonyok, illetve a déli hőség, gyerekek esetében az ebédidő nem zavarja meg a sikeres fotózást.

A legkedveltebb helyszínek Budapesten többnyire ezek szoktak lenni: Városliget, Margitsziget (Japán kert, nagy rét), Budai vár, Gellérthegy, Duna-part de ha más ötleted és vágyad volna ezzel kapcsolatban, nyitott vagyok. Ezekre a helyszínekre térítésmentes a kiszállás.

Budapest vonzáskörzetébe (Szentendre, Gödöllői Kastélypark, pipacsos, levendulás mezők,…) és távolabbi helyekre megegyezés szerint minimális kiszállási díjat el szoktam kérni.

És miért érdemes kültéri fotózást választani a csodás környezet adta lehetőségeken túl?

  • minden kelléket biztosítok, ami a fotózáshoz szükséges: kismama ruhák, pocakpántok, fejdíszek; babaruhák, újszülött szettek, kiegészítők; gyönyörű tüllös, vagy egyszerűségében szép lány ruhácskák; fiús kiegészítők;  fotós kellékek babafotózáshoz, újszülött fotózáshoz, …
  • a fotócsomaghoz tartozó retusált képek mellé az összes jól sikerült fotó átadásra kerül digitális formában, nagy felbontásban
  • átöltözési lehetőség biztosított
  • garantált jó hangulat, álomszép fotók 🙂

 

 

 

 

 

kültéri, szabadtéri, fotózás, szabadban, családi, babafotózás, gyerekfotózás, kismama