Egyéb

Karácsonyi családi fotózás 2022. (Budapest)

Drága Vendégeim, drága Családok!
A mai naptól kezdve foglalhattok időpontot karácsonyi fotózásokra. Ne feledjétek, a fotók kidolgozására is időt kell szánni, így ne halogassátok az utolsó pillanatra az egyeztetést. Minden évben nagyon hamar betelik a naptáram (Köszönöm Nektek?❣️), különösen a hétvégi időpontok.
Pár fontos dolog az idei karácsonyi fotózással kapcsolatban:
a zuglói stúdiómban 5 csodás nagy méretű családi háttér közül lehet majd választani (egyet még nem láttok a képen, mert napokon belül érkezik meg)
ha berendezett enteriőr műteremben (Studio Lightroom termeiben) szeretnétek a fotózást, itt hétköznapokon tudlak Benneteket fotózni. Ez esetben a munkadíjamon felül a műterem bérleti díja még plusz költség.
a stúdiómban rengeteg karácsonyi kellék várja a gyerekeket, így a fotózás nekik inkább egy játékos időtöltés lesz. Ezen kívül igyekszem idén is kreatív, interaktív elemekkel színesíteni az együtt töltött időt.
a hátterekről -ahogy minden évben szoktam-, teszek fel a napokban még egyesével részletes leírást, ruhaajánlást, megírom, hogy melyik előtt készülhetnek felnőttekről állva is egész alakos fotók, stb…
részletes tájékoztatót a fotózásról foglalások után kapnak a családok privát üzenetben
kérlek, csak abban az esetben foglald le az időpontot, ha komolyan veszed, hogy eljössz. Természetesen betegség, bármi hirtelen esemény közbejöhet, ilyenkor mindig új időpontot egyeztetünk.
Karácsonyi fotócsomagok
Standard fotócsomag: 28.000 Ft
– 30 perces fotózás
– 1 választható háttér
– 12 db utómunkázott fotó digitálisan átadva
Prémium fotócsomag: 38.000 Ft
– 50 perces fotózás
– 2 választható háttér
– 20 db utómunkázott fotó digitálisan átadva
– egy átöltözési lehetőség
Szülinapi, kismama és egyéb témájú fotózásokat össze tudunk vonni a karácsonyival is. (kivéve az újszülött fotózást, ahol az újszülött fotócsomag keretén belül készülhetnek karácsonyi témájú fotók is.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.