Egyéb

Karácsonyi családi fotózás, karácsonyi gyermekfotózás, babafotózás, Budapest

 • rengeteg karácsonyi kiegészítő és kellék
 • karácsonyfa díszítés
 • háttérkínálat többféle stílusban
 • karácsonyi ruhák, szettek
 • fotók a gyermeke(i)dről és a családról is
 1. A karácsonyi fotózásokat december első hetéig vállalom. Aki ez utánra kér időpontot, nem tudom garantálni, hogy karácsonyig az összes fotóját tudom utómunkázni.
 2. kérlek, csak akkor foglalj időpontot, ha biztos vagy abban, hogy el tudsz jönni és komolyan gondolod.
 3. ha már foglaltál időpontot, a napokban fogsz kapni egy kis tájékoztató üzenetet, melyben a részletekről írok bővebben
 4. tudjátok, visszajáró Vendégek 10% kedvezményt, nagycsaládosok 5% kedvezményt kapnak minden fotózás árából. Ha visszajáró nagycsaládos vagy, akkor természetesen 15% kedvezmény jár a fotózásokra.

Én már nagyon készülök, igyekszem minél inkább interaktívvá tenni a fotózást, hogy az izgő-mozgó gyerekeknek is egy igazi élmény lehessen ez a családi program. Lesz karácsonyfa díszítés, mézeskalács árulás, tejecske ivás, mesekönyv nézegetés,… Rengeteg (karácsonyi) kellék, ruha, szett áll rendelkezésre, melyet korlátlanul használhattok a fotózás során.

ÁRAK:

Standard fotócsomag: 20.000 Ft

 • 50 perc fotózás
 • 1 választható háttér
 • 1 átöltözéssel
 • 12 retusált fotóval, nagy felbontásban, digitális formában átadva

Prémium fotócsomag: 28.000 Ft

 • 1 óra 50 perc fotózás
 • 2 választható háttér
 • 2-3 átöltözéssel
 • 20 retusált fotóval, nagy felbontásban, digitális formában átadva

Prémium Plus fotócsomag: 34.000 Ft

 • 2óra 50 perc fotózás
 • 3 választható háttér
 • 3-4 átöltözéssel
 • 30 retusált fotóval, nagy felbontásban, digitális formában átadva

Bővebb információ, időpont foglalás, foglalási feltételek:
06-20-823-23-12
kismamafotozas.babafotozas@gmail.com

Az idei háttérkínálatot itt találod:

1. Norfolk

Norfolk Anglia egyik kisebb megyéje, ahol személyesen is jártam pár évvel ezelőtt. Tényleg ilyen a hangulata, ilyen házakkal, mint amilyen a háttéren látható.
(kellékek a képen, melyek szabadon mozgathatók: viharlámpák, szánkó, “Boldog karácsonyt!” tábla)

2. Montana

Montana állam az Amerikai Egyesült Államok északi részén található, és amikor megláttam ezt a hátteret, egyből az a hangulat jutott eszembe, ami a filmeken jön át erről a helyről.

Remélem Nektek is tetszik és sokan választjátok majd ezt a hátteret is!

(kellék: útjelző tábla, farönk ágyikó)

3. Skandináv

…egy karácsonyi háttér azoknak, akik a vintage stílust kedvelik. A “Skandináv” nevet kapta, a fotón látható ruha is rendelkezésre áll a fotózások során. Mint ahogy rengeteg kellék is illik a háttérhez: fehér hintaló, szürke rénszarvas, szánkó, létra, bőröndök- ezekre mind ráülhetnek a gyerekek és így a fotózást játéknak élhetik meg.

4. Lappföldi kunyhó

…egy olyan karácsonyi háttér, ahol a klasszikus karácsonyi kellékeken túl (szánkó, rénszarvas, hintaló, favonat …) a gyerekek kipróbálhatják a karácsonyfa díszítést- akár Szülőkkel együtt. (A karácsonyfa díszek textilből készültek, így nem kell tartani attól, hogy eltörhetnek. )
(kellék: karácsonyfa- díszíthetik a gyerekek, szánkó, viharlámpa, kisvonat-rá lehet ülni, tologatni, pakolgatni bele macit,stb)

5. Hargita

6. Tátra

Gyerekkoromban családommal sokat jártunk telelni, kirándulni a Tátrába. Imádtam minden percét, a hosszúnak tűnő utazást… ahogy mesélt Apukám, hogy megyünk fel a “Hókirálynő birodalmába”… a hideget… a szánkózást… az egész napi hóban rohangálás után a jó meleg szállásra való megérkezést… ahogy Anyukám gondosan szárítgatta a 6 pár kiscsizmát, hogy másnap minden gyerek újra belebújhasson… a közös vacsorázást… a forró teákat…

…egy csodaszép háttér a pulcsis, szánkós fotókhoz…vagy olyanhoz, amit Ti megálmodtok.

7. Norvég

…egy olyan karácsonyi háttér, mely előtt szintén sokféle beállítási ötlet lehetséges: mesekönyv nézegetés, tejecske/kakaó ivás, takaróba burkolózás-akár családdal is, hisz nagyméretű családi karácsonyi takaró is lesz, pizsamás fotók…
A képen nem is látszik az egész háttér, szép nagy, család is kényelmesen elfér előtte, mint ahogy a többi karácsonyi háttér előtt.

 

családi, karácsonyi, fotózás, babafotózás, gyermekfotózás, Budapest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.